Platforma de recrutare din Sibiu

Platforma de recrutare din Sibiu

Aproape 100 de companii din Sibiu și din județele limitrofe caută cei mai potriviți candidați prin intermediul platformei de recrutare Solsib.ro, lansată la începutul acestui an.

Potrivit lui Lucian Sârbu, reprezentantul Solsib Web, compania care a dezvoltat platforma, Solsib.ro s-a dorit a fi, încă de la început, un instrument de recrutare „altfel”, iar interesul stârnit până acum, atât în rândul candidaților, cât și al angajatorilor, îi arată că este pe drumul cel bun. „Am gândit platforma astfel încât să devină mai mult decât o simplă licitație de locuri de muncă online. La fel ca majoritatea platformelor existente deja, suntem un loc de întâlnire între angajatori și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Atuul nostru este faptul că, la noi, procesul de recrutare se realizează în strânsă colaborare cu specialiști în domeniu și pe baza experienței lor, astfel încât candidații să fie <filtrați> mai bine, iar companiile să fie sigure că persoanele alese au aptitudinile și experiența necesară pentru fiecare post vacant”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noile locuri de muncă pot fi găsite, ușor și rapid, în baza de oferte Solsib, care este actualizată constant. Companii care activează în diferite industrii publică frecvent anunțuri despre posturile vacante și oferă oportunități pentru persoanele aflate în diferite etape ale carierei și cu abilități practice în diverse domenii de activitate. Cum numărul candidaților care se înscriu pe Solsib este în continuă creștere, angajatorii au mereu la dispoziție un număr de aplicanți dintre care să aleagă atunci când este necesară ocuparea imediată a unui post.

Pentru candidați, înscrierea în Solsib este gratuită, în vreme ce angajatorii pot alege între mai multe pachete de anunțuri. Ca Recruiter, pot publica un anunț de angajare, ca Silver Recruiter pot publica până la trei anunțuri active, iar ca Specialist Recruiter pot publica până la șase anunțuri. Pentru campanii de recrutare ample, pot opta pentru planul tarifar Cost Recruiter, care include până la 15 anunțuri de angajare active și o campanie promovată. Planul tarifar Gold Recruiter include până la 50 anunțuri de angajare active și o campanie promovată, iar planul Personal Recruiter presupune o ofertă personalizată și campanii publicitare în mass-media. Atunci când este nevoie, pot reactiva sau dezactiva un anunț de angajare, în funcție de disponibilitatea postului respectiv, sau pot modifica cerințele și beneficiile oferite candidaților la postul respectiv.

„Găsirea unui loc de muncă, indiferent dacă tocmai îți începi cariera sau dacă vrei să îți schimbi domeniul de activitate, poate fi un proces descurajant, stresant și care îți consumă mult timp. Este cu atât mai important ca CV-ul să ajungă direct la departamentul HR al unei companii sau la persoana care este în măsură să aleagă cel mai potrivit candidat pentru o anumită poziție. Nu în ultimul rând, ai grijă ca profilul tău său fie completat cât mai detaliat, cu informații exacte și care reprezintă interes pentru potențialul angajator! Evită detaliile inutile și repetitive! Interesul tău este să-ți creezi un CV cât mai ușor de parcurs și care să te ajute să ajungi la locul de muncă dorit”, este sfatul lui Lucian Sârbu pentru candidații din comunitatea Solsib.

Pentru toți utilizatorii, Solsib a pregătit și o aplicație pentru telefoanele mobile, astfel încât căutarea unui loc de muncă sau a unui angajat devine extrem de simplă și accesibilă oricui și oriunde. Aplicația permite accesarea anunțurilor de recrutare a personalului, cărora li se adaugă servicii exclusive pentru clienții Solsib.ro, care constau în diverse opțiuni de căutare și aplicații de mesagerie.

 

AngajatorulMeu.ro