thyssenkrupp Bilstein SA

thyssenkrupp Bilstein SA

Drive the legend!

Despre thyssenkrupp Bilstein SA

La thyssenkrupp avem peste 155.000 de angajati in aproape 80 de tari si vanzari anuale de 43 miliarde €.  Activam in domeniile inginerie auto, logistica, tehnologia utilajelor, productie de otel, fabricatia de ascensoare si multe altele. Lucram in intreprinderi mari si mici din intreaga lume – dar lucram intotdeauna impreuna. Avem o experienta de peste 200 de ani in industrie si in cele mai avansate tehnologii.

Marca Bilstein este de multi ani sinonima cu calitatea si performanta în domeniul amortizoarelor de suspensie. De la echipe de competitii în sporturile cu motor, la firme prestigioase specializate în tuning, si pâna la cei mai renumiti constructori de autovehicule, precum BMW, Ferrari, General Motors, Mercedes, Jaguar, Maserati, Porsche, Subaru, tehnologia si capacitatea de inovatie a Bilstein este folosita si apreciata pe toate meridianele globului.
Prin thyssenkrupp Bilstein, Bilstein este prezenta în România din 1996  cu activitati de productie si vânzari. Anii care au trecut au adus modificãri
majore în fabrica de la Sibiu. Investitiile în tehnologie si în pregãtirea personalului nu au întârziat sã dea rezultate. Astfel ca in 2017 se deschide a doua locatie cu capacitati de productie de peste 24000 mp.

Mai multe informaţii despre grupul Bilstein pe site-ul: www.bilstein.de

Joburi disponibile la thyssenkrupp Bilstein SA

Contact

Parteneri Media