ELIS PAVAJE SRL

ELIS PAVAJE SRL

Despre ELIS PAVAJE SRL

         Povestea Elis Pavaje incepe in 1991 ca o mica afacere de familie, cu o productie de doar 6 mp/zi, realizata pe un utilaj artizanal. Astazi, Elis Pavaje reprezinta o echipa formata din 380 de angajati ale caror eforturi asigura o productie de peste 10.000 mp/zi in doua unitati de productie si o cifra de afaceri anuala de 161 milioane lei in 2016.

        Un sfert de secol de activitate pe piata de pavaje reprezinta un simbol al muncii constante pe care o depunem si al responsabilitatii pe care o aratam clientilor. Acordam astazi produselor pe care le realizam aceeasi atentie de care dadeam dovada acum 26 de ani cand ne-am inceput activitatea, ca o mica afacere de familie. Munca, responsabilitatea si atentia depuse de echipa si parteneri in toti acesti ani ne-au ajutat sa crestem constant, devenind cel mai mare producator de pavaje de pe piata romaneasca.

         26 de ani de activitate reprezinta o prima garantie a succesului nostru de a transforma visele in realitate. Experienta dobandita in urma multitudinii si diversitatii proiectelor realizate in acest timp ne-a ajutat sa extindem si sa imbunatatim constant gama de produse si serviciile companiei. Elis Pavaje este recunoscut drept liderul pietei de pavaje din Romania.

Joburi disponibile la ELIS PAVAJE SRL

Momentan nu exista niciun job activ.

Contact

Parteneri Media