SC Concordis EDU SRL

SC Concordis EDU SRL

Sansa inseamna munca

Despre SC Concordis EDU SRL

Noi, echipa Concordis, ne propunem să armonizăm dezvoltarea personală și profesională a angajaților dintr-o companie atât la nivel individual cât și de echipă. Credem în puterea personală a fiecărui om și în potențialul nemanifestat pe care îl are. Astfel creăm programe personalizate de coaching, training și wellbeing în funcție de nevoile și obiectivele fiecărui client.

 Suntem o echipă pasionată de dezvoltarea umană astfel că ne folosim toate abilitățile, cunoștințele și experiențele proprii pentru a îmbina armonios legătura dintre cognitiv - emoțional - comportamental în programele oferite.

În cadrul programelor noastre, cel mai important lucru este să generăm semnificație, bucurie și rezultat măsurabil procesului de learning/relearning prin care trec participanții.

Munca noastră este ghidata de urmatoarele valori:

încredere                   colaborare

armonie                     unicitate

creativitate                 performanta

Stilul nostru de lucru se bazează pe tehnici specifice care provin din sisteme diferite de dezvoltare umană: NLP (programare neuro-lingvistică), Desen oniric,  elemente  de AT (analiză tranzacțională), Psihodramă, Social Panorama (psihologia spațiului mental), elemente de Sociodrama, Psihologie organizațională, Leadership, Coaching.

În cadrul programelor ne propunem să creăm un mediu de lucru dinamic, prietenos, confortabil, pentru ca fiecare participant să se poată exprima autentic și sa-si dea voie să producă transformările de care are nevoie la nivel cognitiv și emoțional în relație atât cu el însuți, cât și cu colegii.

Pentru mai multe detalii vă invităm pe site-ul nostru www.concordis.ro

Joburi disponibile la SC Concordis EDU SRL

Momentan nu exista niciun job activ.

Contact

Parteneri Media