S.C. JIFA S.R.L.

S.C. JIFA S.R.L.

«Noi chiar ne dorim o Românie mai curată!»

Despre S.C. JIFA S.R.L.

    S.C. JIFA S.R.L. este o societate comercială fondată în 2005, cu capital integral privat care și-a propus de la început să acționeze în scopul protejării mediului înconjurător.

   Cu o experienta de 13 ani, societatea noastra pune la dispozitia clientilor un sistem integrat de management al deseurilor industriale periculoase/ nepericuloase, plecand de la colectare, transport, producerea de combustibili alternativi si eliminare, toate acestea folosind cele mai noi BAT-uri (Best available techniques) identificate in Autorizatia Integrata de Mediu 1/22.01.2018.

   Mai mult, S.C. JIFA S.R.L poate sa indeplineasca in mod individual obiectivele anuale de valorificare sau incinerare in instalatii de incinerare cu recuperare de energie a deseurilor de ambalaje, respectiv, de reciclare, conform prevederilor Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor şi deşeurilor de ambalaje, cu modificarile si completarile ulterioare;

   Calitatea serviciilor prestate de societate, protejarea mediului înconjurător şi asigurarea sănătătii şi securităţii în muncă a angajaţilor este conceptul fundamental al managementului de vârf al societăţii şi reprezintă sinteza principalelor sale obiective, a căror realizare constituie un criteriu de succes şi de menţinere a sistemului de management al calităţii şi al mediului stabilit, documentat, implementat, menţinut şi îmbunătăţit continuu, în conformitate cu cele mai inalte standarde.

        Echipa

   S.C. JIFA S.R.L

Joburi disponibile la S.C. JIFA S.R.L.

Contact

Parteneri Media