S.C. JIFA S.R.L.

S.C. JIFA S.R.L.

«Noi chiar ne dorim o Românie mai curată!»

Despre S.C. JIFA S.R.L.

    S.C. JIFA S.R.L. este o societate comercială fondată în 2005, cu capital integral privat care și-a propus de la început să acționeze în scopul protejării mediului înconjurător.

   Cu o experienta de 13 ani, societatea noastra pune la dispozitia clientilor un sistem integrat de management al deseurilor industriale periculoase/ nepericuloase, plecand de la colectare, transport, producerea de combustibili alternativi si eliminare, toate acestea folosind cele mai noi BAT-uri (Best available techniques) identificate in Autorizatia Integrata de Mediu 1/22.01.2018.

   Mai mult, S.C. JIFA S.R.L poate sa indeplineasca in mod individual obiectivele anuale de valorificare sau incinerare in instalatii de incinerare cu recuperare de energie a deseurilor de ambalaje, respectiv, de reciclare, conform prevederilor Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor şi deşeurilor de ambalaje, cu modificarile si completarile ulterioare;

   Calitatea serviciilor prestate de societate, protejarea mediului înconjurător şi asigurarea sănătătii şi securităţii în muncă a angajaţilor este conceptul fundamental al managementului de vârf al societăţii şi reprezintă sinteza principalelor sale obiective, a căror realizare constituie un criteriu de succes şi de menţinere a sistemului de management al calităţii şi al mediului stabilit, documentat, implementat, menţinut şi îmbunătăţit continuu, în conformitate cu cele mai inalte standarde.

        Echipa

   S.C. JIFA S.R.L

Contact

Parteneri Media