SC Immo Vision SRL

SC Immo Vision SRL

Bine ai venit, acasa

Despre SC Immo Vision SRL

ROGVAIV residence este un proiect ambitios situat in Selimbar pe strada Horatiu. Misiunea noastra este de a crea un loc pe care multe familii il vor numi “Acasa”. Pentru a atinge aceasta performanta am adunat o echipa de profesionisti pasionati. Imbinand experienta acestora si materialele de inalta calitate am construit un spatiu residential pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Proiectul nostrum este format din 7 vile ce insumeaza 42 de apartamente. Fiecare vila are un regim de inaltime P+2 etaje si cuprinde 6 apartamente cu 2 si 3 camere. Linistea si intimitatea sunt la ele acasa, datorita regimului de inaltime scazut de 2 etaje. Interiorul ansamblului dispune de spatii verzi generoase, alei circulabile, zone de odihna si parcari pentru fiecare apartament. Proximitatea magazinelor si a altor afaceri va vor usura sarcinile zilnice.

Ne propunem sa venim in intampinarea clientilor nostril cu solutii viabile si realiste, orientandu-ne spre anticiparea si satisfacerea nevoilor de confort, functionalitate si siguranta

Joburi disponibile la SC Immo Vision SRL

Momentan nu exista niciun job activ.

Contact

Parteneri Media