SC Solid Investment SRL

SC Solid Investment SRL

Mai bine proprietar decat chirias

Despre SC Solid Investment SRL

Experiența și garanția seriozității pe plan local este dată de dezvoltările anterioare făcute de grupul de firme (PANORAMIC GARDENS SIBIU și ROSES GARDEN SELIMBĂR) însumând peste 250 de apartamente construite, iar la nivel internațional experiența noastră o reprezintă construirea a peste 2500 de apartamente în Israel, SUA, Rusia și Cehia.

Proiect aflat în dezvoltare BELVEDERE RESIDENCE

Cartierul rezidenţial „BELVEDERE SIBIU” este un proiect imobiliar nou, dezvoltat din resurse proprii, unde s-au achiziționat 2 terenuri în suprafață totală de 15000 mp., pe str. OGORULUI (Prelungire) în cartierul TURNIŞOR, unde urmează să se construiască un număr de 12 vile P+3E cu apartamente noi și spații comerciale, totalizând 260 de garsoniere, apartamente de 2 şi 3 camere.

Apartamentele și garsonierele de la parter au o gradină individuală și întabulată de până la 83 mp. în prima fază a proiectului, oferind un spațiu adecvat de relaxare pentru cei mari și de joacă pentru cei mici. Intenționăm să amenajăm un parc public cu locuri de joacă pe un teren aflat în proprietatea primarie, în imediata apropriere a ansamblului.

Proiecte dezvoltate de noi în Sibiu Panoramic Gardens Residence

La ansamblul imobiliar "Panoramic Gardens Residence" din Sibiu, cartierul Gusterița, am dezvoltat un proiect de 132 de apartamente finalizate și vândute. În 2010 am început construcția ansamblului cu 12 imobile de 2 etaje iar în 2013 a fost finalizat.

Roses Garden Residence

La 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Sibiu, am construit 4 vile P+1E+M, cu un număr de 84 de apartamente cu 2 și 3 camere. Proiectul a început în 2012 și a fost finalizat în 2014.

 Cele două ansambluri reprezintă cartea noastră de vizită cu care ne mândrim. Puteți viziona atât online cât și la fața locului cele două proiecte pentru a înțelege calitatea pe care noi o oferim.

Joburi disponibile la SC Solid Investment SRL

Contact

Parteneri Media