Urgent Cargus SA

Urgent Cargus SA

Sa tinem Romania conectata!

Despre Urgent Cargus SA

         De 25 de ani Urgent Cargus tine Romania conectata. Facem acest lucru prin asistenta pe care o acordam companiilor si consumatorilor, transportandu-le documentele si coletele cu ajutorul unei retele intinse pe tot teritoriul tarii, prin care sprijinim comunitatile si organizatiile locale. Logistica de care dispunem si personalul calificat la care se adauga cele mai moderne solutii IT reprezinta o garantie sigura pentru satisfacerea necesitatilor clientilor nostri.

          Experientele trecutului ne ajuta sa cladim servicii superioare in viitor. Va propunem o incursiune de-a lungul istoriei Urgent Cargus, in care veti putea descoperi evenimentele importante care si-au lasat amprenta asupra companiei si ne-au ajutat sa devenim profesionistii de astazi.

Promptitudine
Atunci când beneficiezi de experienta URGENT CARGUS esti încrezator, iar promtitudinea vine de la sine.
Flexibilitate
Într-un mediu al schimbarilor rapide, URGENT CARGUS îsi adapteaza activitatea în functie de cerintele din ce în ce mai numeroase primite din partea clientilor.
Responsabilitate
Întelegând presiunea la care este supus mediul de afaceri, suntem mai mult decât responsabili si eficienti, suntem un partener de afaceri pe care va puteti baza.

 

Joburi disponibile la Urgent Cargus SA

Contact

Parteneri Media