SC Hope Catering SRL

SC Hope Catering SRL

Conacul Maria Theresa - povestea sufletului nostru

Despre SC Hope Catering SRL

                         SOLIE PENTRU TOȚI CEI CARE NE VOR TRECE PRAGUL

Dragi Prieteni, călători de pretudindeni, căutători de tihnă și ospeție de soi ales,

Conacul Maria Theresa își deschide Porțile pentru voi!

Am creat un loc, așa cum și nouă ne-ar plăcea să găsim, am pregătit un meniu care să mulțumească cele mai pretențioase gusturi, am ținut cont de tradiția milenară a locului, dar și de istoria seculară a clădirii monument, adaptată confortului secolului XXI, am angajat o echipă de oameni de nădejde care să vă ofere servicii de calitate, am creat spații de petrecere a timpului liber într-un mod variat și cât mai agreabil.

Și, nu în ultimul rând, am avut în vedere ca prețurile de întâmpinare să exprime corect calitatea și valoarea serviciilor noastre.

Turiștilor le stau la dispozitie 15 camere duble. Spațiul este confortabil (28 mp), cochet, cu baie cu cabină de duș. Toate camerele au acces din curtea interioară și dispun de balcon propriu.

Conacul Maria Theresa este o pensiune cotată cu 5 margarete, situată în comuna Orlat, pe strada Victoriei la nr. 632, în județul Sibiu. Întregul complex turistic a fost creat și amenajat pentru familii cu copii și pentru grupuri organizate care doresc să descopere istoria și  frumusețea Mărginimii Sibiului.

Conacul Maria Theresa este locul ideal pentru vacanță, în toate anotimpurile, dar și destinația perfectă pentru escapade cu prietenii sau sesiuni de Training, Team Building, Team Adventure, Team Events, Team Development.

Turiștilor le stau la dispozitie 15 camere duble pentru vacanțe sau sejururi de scurtă durată, cu facilități de petrecere a timpului într-un mod cât mai agreabil: 2 piscine cu ponton, saună, spațiu de relaxare tip brunch, 1 filigorie închisă, 1 filigorie deschisă, locuri de joacă pentru copii (interior și exterior), teren de tenis, masa de ping-pong, căsuță rustică pentru souveniruri, loc pentru foc de tabără, lac cu pești, zona verde.

Vă așteptăm la noi, cu drag, pentru că cel mai bine e atunci când Omul se convinge cu ochii lui!

Cu aleasă prețuire,

Slujitorii Conacului

Joburi disponibile la SC Hope Catering SRL

Contact

Parteneri Media