Acordul de confidentialitate

SC SOLSIB WEB SRL, in calitate de proprietar/administrator al website-ului www.solsib.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate.

SC SOLSIB WEB SRL prin website-ul solsib.ro nu solicita/nu cere niciodata parola conturilor, informatii personale, nume și prenume, CNP, date de localizare, IP, prin e-mail, SMS, telefon, fax sau poștă

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC SOLSIB WEB SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.solsib.ro , precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

SC SOLSIB WEB SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar in sectiunile “Inregistrare candidat” si /sau “Inregistrare companie”.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.solsib.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip business contact.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

 1. Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
 2. Desfășurarea în condiții optime a serviciilor pe care vi le oferim;
 3. În cazul în care doriți să completati CV-ul, desigur colectăm și prelucrăm CV-urile dumneavoastră pentru ca firmele sa poata evalua competențele pe care le aveți și dacă vă potriviți culturii organizaționale
 4. Pentru a livra servicii precum recrutare si selectie personal.
 5. Pentru a ne ajuta sa creeam si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
 6. Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

In diferite sectiuni din site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou.

Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip business contact iar SC SOLSIB WEB SRL le va putea utiliza pentru comunicarea cu dumneavoastra sau pentru comunicare dintre dumneavoastra si candidati sau vice versa.

SC SOLSIB WEB SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:

 1. Recrutare si selectie personal;
 2. Conformarea la rigorile legii;
 3. Protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC SOLSIB WEB SRL si ale site-urilor sale web, sau
 4. Actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
 5. În cazul în care doriți să completati CV-ul, desigur colectăm și prelucrăm CV-urile dumneavoastră pentru ca firmele sa poata evalua competențele pe care le aveți și dacă vă potriviți culturii organizaționale

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

SC SOLSIB WEB SRL vinde, schimba sau inchiriaza doar datele completate de dvs in CV sectiunea “Inregistreaza candidat”. SC SOLSIB WEB SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul agentiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul nostru.

Parteneri Media