Caro Unternehmensberatung

Caro Unternehmensberatung

Despre Caro Unternehmensberatung

Firma de consultanță Caro

 

Firma Caro Unternehmensberatung GmbH cu sediul în München, intermediază forță de muncă calificată, care se află în Germania, Elveția și România. Aceștia dispun de experiență internațională de muncă și își manifestă dorința de a-și folosi competențele într-un mediu de lucru internațional. Serviciile oferite de CaroCare se orientează înspre nevoia de personal de pe piața forței de muncă din Germania și Elvetia, și s-a specializat în intermedierea de cadre medicale, medici specialiști și asistenți medicali.

Consultanții specializați în recrutare sunt parteneri competenți și traducători calificați în agenții de intermediere multinaționale. Intermedierile de personal au loc nu doar în Europa, ci și la nivel global. Competențele specialiștilor internaționali satisfac perfect cerințele angajatorilor germani și elvețieni.

Echipa companiei CaroCare lucrează fie ca o parte integrantă sau ca o extensie a departamentului de Resurse Umane a firmei clientului nostru. Astfel, sunt acoperite atât perioadele de vârf, cât și momentele critice în care se înregistrează o lipsă de candidați, fără a fi nevoie de modificări ale capacității de personal propriu. Prin competența interculturală și profesionalitate, CaroCare s-a poziționat ca și partener competent în domeniul medical, pe piața din Germania, Elveția și România.

Din portofoliul nostru fac parte clienți renumiți și specialiști cu o înaltă calificare. Angajații noștri din departamentele de Marketing, cele de dezvoltare proiecte și strategii creează conceptele CaroCare pentru companii din Germania, Elveția sau din întreaga lume.  

Joburi disponibile la Caro Unternehmensberatung

Contact

Parteneri Media