Proconfort

Proconfort

Despre Proconfort

Inceputa din simplitatea unei idei de afaceri intr-un domeniu necesar tuturor celor ce cauta urbanizarea, implicit confortul casnic si mergand mai departe pana la cei ce necesita integrarea sau dezvoltarea unui business, Proconfort a urmarit un singur lucru: satisfacerea nevoilor de bransare in retelele de gaz, apa, canal, pentru beneficiarii casnici, respectiv industriali.

Ideea s-a dezvoltat peste ani, prin experienta cumulata, maturand intr-o societate sanatoasa, profesionista, independenta si cu un standard ridicat in domeniul instalatiilor.

Integrand proiectarea cu autorizarea si executia, Proconfort aduce prin colectivul autorizat solutiile satisfacatoare solicitarilor beneficiarilor serviciilor noastre.

Acestea cuprind de la studiul necesitatilor pana la solutie un pachet complet: proiectare, executie cat si punere in functiune la cele mai inalte standarde ale profesionalismului garantate prin respectarea certificarilor ISO.

Serviciile noastre se bazeaza cu preponderenta pe proiectarea – pe diverse dimensiuni cat si tipuri de instalatii – si executia instalatiilor de gaze naturale. Fie ca este necesara o instalatie de utilizare casnica sau industriala, extinderea retelelor stradale sau locale, redimensionari sau proiectari de orice fel, ProConfort este adresa numarul unu in Sibiu pentru acestea.

Experienta si profesionalismul ne recomanda. Bransamente, instalatii utilizare, extinderi sau devieri conducte si magistrale, verificari instalatii, consultanta in vederea gasirii de solutii, flexibilitate si adaptabilitate in cadrul legal.

Proconfort – din 2004, orientare spre confort in casa si afacerea ta.

Joburi disponibile la Proconfort

Contact

Parteneri Media