ARIA SPORT

ARIA SPORT

Despre ARIA SPORT

Aria Sibiu este locul ideal pentru petrecerea timpului liber a intregii familii.

 

Construit pe o suprafata de 14.000 mp, Centrul Aria Sibiu s-a nascut din dorinta de a le oferi sibienilor servicii de wellness, sportive, de petrecere a timpului liber, cat si servicii medicale in regim ambulatoriu si de recuperare medicala.

Aria este inainte de toate un concept creat pentru un stil de viata sanatos adresat intregii familii. De la mic la mare, cu totii isi gasesc locul in centrul nostru.

 

Aria Wellness – Daca iti doresti sa iti aloci câteva ore de relaxare și liniște, Aria Wellness este locul potrivit.

Aici vei găsi o abordare unică a conceptului wellness, prin îmbinarea stării de relaxare cu beneficiile celor peste 30 de tipuri terapii pe care centrul nostru ți le pune la dispoziție în cadrul secțiilor de SPA, Balneoterapie, Masaje & Terapii, Organic Spa și Health 4 Life.

Aria Aqua – Bazin semiolimpic cu patru culoare, piscine de relaxare si distractie, precum si bazin pentru copii functionale pe tot parcursul anului.

Temperatura ambientala este controlata pentru un confort ideal indiferent de conditiile atmosferice din exterior.

Aria Sport – Cele cinci săli spaţioase ofera un confort sporit pentru utilizatori.

Acestea facilitează practicarea sportului pentru diferite niveluri de pregătire fizică şi performanţă. Antrenamentele sunt concepute şi asistate de un personal trainer, întotdeauna bazate pe indicaţiile checkup-ului medical şi a evaluării stării nutriţionale. Echipamentele utilizate, aparate profesionale de ultimă generaţie marca Technogym, permit aplicare de programe inovatoare pentru modelarea şi întreţinerea corporală.

Aria Fun – Locul ideal pentru parinti atunci cand vor sa organizeze pentru piticii lor petreceri aniversare sau alte evenimente speciale.

 

Contact

Parteneri Media