SC Pradyl SRL

SC Pradyl SRL

Mergi pe calitate

Despre SC Pradyl SRL

PRADYL S.R.L.este o companie care face parte dintr-un grup de firme a caror principal obiect de activitate sunt constructiile.

Compania are sediul principal in SIBIU si executa lucrari de constructii la standarde moderne in conformitate cu ultimele norme in domeniu.

Categoriile principale de lucrari abordate de aceasta firma sunt urmatoarele:

  • Montaj pavaj cu materialul clientului sau al executantului
  • Intretinere pavaje
  • constructii de case
  • lucrari la rosu (fundatii, zidarie, turnari placi, turnari stalpi, executat sarpanta cu invelitoare de tigla sau tabla, etc.)
  • lucrari de finisaje interioare si exterioare (tencuieli, termosisteme, gleturi, zugraveli cu lavabila, var, aplicat gresie, faianta, granit, parchet, etc.)
  • executat case de vacanta din lemn sau zidarie si filigorii de lemn sau terase acoperite cu scandura

 

In segmentul montaj pavaje, propunem clientilor nostrii pavajele produse de firma ELIS Petresti, acest producator oferind un excelent raport pret-calitate.

Categoriile de clienti care s-au bucurat de serviciile noastre sunt persoane fizice, persoane juridice, precum si diverse fundatii si organizatii non profit.

In portofoliul nostru intra un numar de 50-60 de case construite (care se pot vedea pe viu si nu doar in poze si se pot purta discutii cu proprietarii lor), cca 20-30 de lucrari de pavaje si nenumarate modernizari de case cu tencuiala decorativa, placari cu granit, gresie, faianta, interioare sau exterioare, reconditionari de tencuieli, lavabila, etc.

Lucrarile noastre sunt executate de echipe specializate (in timp) pe categorii de lucrari ceea ce duce la eficienta in executie si nu in ultimul rand la calitate.

PRETURILE (un element important, desigur) le-am ajustat corespunzator crizei prin care trecem cu totii, in functie de complexitatea fiecarei lucrari. Oricum fiecare lucrare beneficiaza de un anumit BONUS pe langa pret, ceea ce face, zicem noi, sa merite o discutie cu reprezentantii companiei noastre.

Colaborarea stransa din ultimii ani dintre SC PRADYL SRL si SC ELIS PAVAJE SRL a fost in masura sa aduca o serie de satisfactii materiale atat noua cat si clientilor care se bucura de serviciile noastre.

Joburi disponibile la SC Pradyl SRL

Contact

Parteneri Media