Despre noi

Bine ati venit pe platforma de recrutare solsib.ro, o noua oportunitate prin care companiile se intalnesc cu candidatii. Platforma de recrutare „www.solsib.ro”, locul unde ne intalnim incepand cu anul 2018, este un produs 100% romanesc.

Plecam la drum alaturi de partenerii nostri care ne sustin si carora le multumim, asa cum spunea si Henry David Thoreau “Să formezi o echipa este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul”.

Plasarea candidatilor pentru un loc de munca este un proces complex, care presupune gestionarea simultana a unui volum mare de informatii. Prin intermediul website-ului „www.solsib.ro” dedicat, parcurgerea procedurilor clasice de recrutare este simplificata, creste eficienta raportata in timp, scad costurile legate de arhivarea documentelor si se disciplineaza procesele interne.

S.C. SOLSIB WEB S.R.L. prin website-ul solsib.ro a fost creeat pentru simplificarea procedurilor clasice de recrutare personal, aplicatia de recrutare solsib.ro este o solutie de eficientizare a managementului resurselor umane, dedicata atat activitatii companiilor de recrutare si plasare a fortei de munca, cat si a departamentelor de HR din companii.

Aplicatia de recrutare solsib.ro este realizata in stransa legatura cu specialistii in resurse umane, experimentati in procesul de selectie si plasare de personal, implementand mecanismul clasic si etapele reale urmate de un candidat spre locul de munca disponibil.

Multi angajati se tem sau amana sa faca un pas in schimbarea carierei din diverse motive, pentru acestia si pentru cei care vor sa isi inceapa cariera solsib.ro este cea mai utila platforma de recrutare online.

Realizata in stransa legatura cu specialistii in resurse umane, experimentati in procesul de selectie si plasare de personal. Pe solsib.ro înțelegem cel mai bine cum te recompensează angajatorul, facilitățile angajaților regăsim: tichete de masa, tichete cadou, servicii medicale și beneficii extra-salariale.

“Te relaxezi folosind telefonul” , “vreai sa afli ce s-a mai intamplat pe solsib.ro? din 2018 ai aceasta posibilitate direct de pe telefonul tau mobil.

Cu aplicatia solsib.ro, in 2018 vei avea acces direct de pe telefonul tau mobil la cele mai noi anunturi de recrutare personal, servicii exclusive pentru clienţii solsib.ro, aplicații de mesagerie, și multe altele - toate dezvoltate pentru a te ajuta să obții ce este mai bun de pe piata angajatorilor.

Echipa solsib.ro

Parteneri Media