CBS EASTERN EUROPE

CBS EASTERN EUROPE

Despre CBS EASTERN EUROPE

O atractivitate tot mai mare o are suportul acordat pentru întregul ciclu de viaţă al unei clădiri. Este nevoie de un aport redus de capital și este fără riscuri. Datorită gamei largi de servicii, CBS este capabilă să preia responsabilitatea proiectării, execuţiei şi operării clădirilor. Noi preluăm responsabilitatea pentru performanţa, fiabilitatea şi starea clădirii pe toată perioada contractuală, care adesea este de peste 10 de ani. Întreținerea proactivă precum şi consumul optimizat de energie sunt parte din serviciile noastre. CBS oferă diferite modele şi opţiuni de finanţare pentru o gamă largă de modele de contracte.

Proporţia instalaţiilor electrice într-o clădire creşte permanent. Şi de aici, şi dependenţa noastră de acestea. O instalaţie electrică proiectată în mod profesionist poate să crească performanţa unei clădiri sau a unei instalaţii industriale. O întreţinere regulată şi competentă asigură faptul că sistemul funcţionează corespunzător prelungind durata de viaţă a acestuia şi economisind energie. Serviciile noastre variază de la curenţi slabi la curenţi tari. De asemenea, oferim alimentări cu energie, inclusiv generatoare de curent pe motorină, pentru aplicaţii industriale. Din instalaţiile electrice fac parte şi instalaţiile de iluminat. Oferta noastră variază de la iluminat funcțional la sisteme speciale de control al luminii, atât în interior, cât și în aer liber.
Tehnica de iluminat se dezvoltă rapid, utilitatea unei clădiri dezvoltându-se la rândul ei. De aceea este important să se aleagă iluminatul adecvat pentru fiecare tip de aplicaţie. Pentru utilizatorii unei clădiri, culorile şi luminozitatea luminii joacă un rol important, dar şi aspectul plăcut al corpurilor de iluminat.
Angajaţi calificaţi şi certificaţi în mod special asigură faptul că normele şi criteriile sunt respectate cu stricteţe, aşa cum sunt definite de autorităţile responsabile de asigurarea calităţii în respectivul domeniu.
Instalaţiile montate pot fi supravegheate şi controlate,  în permanent, centralizat. În centru de comandă pentru clădiri, angajaţi specializaţi pentru un astfel de domeniu, pot să intervină în timp real în caz de erori sau defecţiuni.
În plus pentru urgențe putem fi contactaţi telefonic 24 din 24. Astfel suntem permanent disponibili pentru clienții noștri.

Sprijinim clienţii noştri, prin oferta noastră de servicii de întreţinere industrială şi de investiţii în toate domeniile industriale, să obţină un mediu de producţie sigur şi eficient. Suntem parteneri de încredere pe toata durata ciclului de viaţă a instalaţiilor.
Avem experienţă mare cu procesele industriale, pentru că putem să ne asumăm responsabilitatea, atât pentru procesele de producţie, cât şi pentru întreţinerea instalaţiilor. Oferim clienților noştri soluţii adaptate individual în toate domeniile. Domeniul nostru de activitate se întinde de la măsuri de întreţinere individuale până la o întreținere de ansamblu a proceselor de producție, inclusiv management integrat pentru clădiri.
Serviciile noastre de proiect se bazează pe prefabricare industrială de calitate și management logistic în cadrul lanțului de aprovizionare. Acţionând ca o companie independentă faţă de un anumit producător, putem oferi soluţia perfectă pentru nevoile dvs. speciale. Experiența noastră îndelungată și variată ne permite să găsim exact metodele de întreţinere, care efectiv ajută la creşterea randamentului instalaţiilor industriale.

Avem peste 10 ani de experiență în diverse industrii:

  • Cunoaştem cerinţele industriei alimentare în ceea ce priveşte igiena şi producţia lipsită de întreruperi.
  • Pentru industria energetică oferim cel mai complet pachet de pe piaţă. Aceasta variază de la conducte de înaltă presiune, până la soluții de aerisire pentru sistemele de încălzire, și de la întreținerea de distribuitoare, până la soluții complete de întreținere.
  • În industria petrochimică, chimică, şi industria oţelului, serviciile noastre acoperă toate domeniile: de la proiectarea instalaţiilor, până la predarea la cheie şi de la planificarea opririlor, până la întreţinerea în timpul producţiei.

Contact

Parteneri Media