Assault Protect  SRL

Assault Protect SRL

Creat pentru siguranța dumneavostră

Despre Assault Protect SRL

ASSAULT PROTECT  are o experienţă vastă în domeniul pazei şi protecţiei dispunând de logistica necesară de a prelua cele mai complexe obiective.

Succesul şi puterea firmei se bazează în primul rând pe calitatea serviciilor asigurate iar standardul de selecţie a personalului de pază garantează calitatea. Consiliul de administraţie al companiei este compus din oameni specializaţi în domeniul securității şi protecţiei.

Principalul nostru obiectiv este de a proteja investiţia dumneavostră:

- paza proprietăţii împotriva furturilor, a distrugerilor, incendiilor, precum şi a altor acţiuni producătoare de pagube materiale.

- detectarea substanţelor, armelor, explozibililor sau a materialelor de orice natură care pot provoca o pagubă materială sau umană.

- furnizarea către autorităţile competente a informaţiilor legate de incidentele apărute în timpul activităţii de pază.

ASSAULT SECURITY dispune  la nivelul orașului  Sibiu  de cea mai  dinamică  echipă. Pentru serviciile de monitorizare  şi intervenţie conform  cerinţelor  actuale , potrivit  legilor  în vigoare  şi la standard  ridicat pentru a face faţă concurenţei , am pregătit o echipă de profesioniști tineri , sportivi  special antrenați pentru intervenția rapidă.

 

Joburi disponibile la Assault Protect SRL

Contact

Parteneri Media