Faptele atrag oamenii puternici

Faptele atrag oamenii puternici

Cea mai mare greşeală pe care o poţi face e să te gândeşti că a-ti îndeplini toate visurile e imposibil. Oamenii pur şi simplu nu cred că se poate întâmpla. Deci primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te decizi să-ți urmezi visurile, da, să te duci dupa ele, dacă le vrei. Trebuie să te decizi şi apoi trebuie să întăreşti această decizie, iar şi iar. Scrie pe o coală de hârtie: " voi realiza toate, toate visurile și-mi voi îndeplini toate dorințele". Nu te judeca negativ pentru a lua această decizie. La început nimeni nu va crede in tine, te vor crede nebun, vor rade tine etc etc....iar când tu vei realiza tot ce ti-ai propus, vor povesti cum te-au cunoscut. Sa tii mereu minte că: "Lucrurile nu se întâmplă, ele mereu sunt făcute sa se întâmple". Să nu uiți niciodată cine a fost acolo pentru tine.

Atunci când vrei să vânezi succesul, stai cu răbdăre la pândă și așteaptă. Nu face gălăgie, nu atrage atenție, nu esti atent la nimic altceva care sa te distraga. Esti doar concentrat la acțiunea pe care o faci și de cele mai multe ori vei trece succesul in palmares.

Fiecare vizionar a fost numit la început nebun. Viziunea este arta de a vedea lucruri invizibile. Crează o viziune şi nu lăsa niciodată mediul, convingerile altor oameni sau limitele trecutului să îţi afecteze deciziile. Ignoră înţelepciunea convenţională. Preţuieşte-ţi viziunile şi visurile, pentru că sunt copiii sufletului tău; schiţele realizărilor tale supreme. Cea mai mare aventură este să-ţi trăieşti viaţa visurilor tale.

Cultivă un gând bun și vei culege o acțiune bună. Cultivă o acțiune bună și vei culege un obicei bun. Cultivă un obicei bun și vei culege un caracter bun. Cultivă un caracter bun și vei culege un destin bun.

Nu există succes peste noapte. Trebuie să parcurgi tot drumul. Cu răbdare. Pentru a ajunge pe cel mai înalt munte nu există scurtături. Și, cu cât te apropii de vârf, cu atât e mai greu. Nu mai visa la succes. "Succesul" e cel mai mare dușman al succesului.Trezește-te și muncește din greu.