Parteneri multumiti

Parteneri multumiti

Parteneri multumiti


Intr-o companie pe langa sistemul acesteia care trebuie sa fie unul bine pus la punct, cel mai important factor in dezvoltare o reprezinta resursele umane. Astfel alegerea personalului trebuie facuta cu mare grija in special cand vorbim de firme ce ofera pachete complete produs + serviciu, avand contact direct cu clientul final.

Ne bucuram sa anuntam o noua colaborare in parteneriat cu firma Pefoc.ro, o companie sibiana cu peste 17 ani vechime. Firma Pefoc se ocupa in principal cu constructia semineelor pe lemne, avand personal specializat in intreaga tara pentru montajul semineelor “la gata”, cu cos de fum. Prin intermediul magazinului online www.pefoc.ro clientii isi pot comanda toate cele necesare pentru montajul unui semineu, dar si accesorii si variante de inlocuire a focarului clasic pe lemne (seminee electrice, bioseminee, seminee pe gaz, sobe pe lemne).

Compania Pefoc realizeaza servicii complete de la preluarea comenzilor pana la gestionare, depozitare, livrare si montajul propriu-zis. Dispunand de depozite generoase, firma beneficiaza de personal numeros atat la birouri cat si in munca de teren. Astfel in cadrul unei intalniri cu administratorul firmei acesta remarca importanta unei companii specializate de recrutare precum si importanta angajarii persoanelor potrivite, lucru ce poate fi realizat de specialistii in recrutare. Angajarea personalului cu ajutorul unei companii specializate precum Solsib a adus numai beneficii firmei Pefoc.