Marquardt Schaltsysteme Sibiu

Marquardt Schaltsysteme Sibiu

După ce s-a implicat, de-a lungul anilor, în numeroase proiecte sociale, sportive sau de sprijinire a învățământului, al doilea cel mai mare investitor străin privat din județul Sibiu sprijină, de astăzi, și performanțele sportive ale BC CSU Sibiu, echipa cu cea mai lungă prezență în prima ligă a baschetului românesc.

Marquardt Sibiu face parte din Grupul Marquardt, care produce componente de operare, panouri de bord și sisteme de comutare pentru industria auto și industria aparaturii electrocasnice din toată lumea. Compania deține la Sibiu două fabrici și nu se limitează la producție, ci are în componență și un centru de cercetare și dezvoltare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Baschetul are o popularitate imensă în orașul nostru, ca și în restul țării, iar CSU Sibiu este printre formațiile de top ale României. Este natural să ne alăturăm miilor de fani care susțin echipa și să oferim sprijinul companiei Marquardt, care împărtășește aceleași valori-cheie cu clubul sibian: și ei, și noi, țintim către poziția de top, credem în muncă de echipă eficientă și susținută, în creșterea profesională întreținută cu creativitate și entuziasm”, afirmă Mourad Halilou, manager General al Marquardt Schaltsysteme SCS România.

Marquardt Sibiu este cea mai mare filială a Grupului Marquardt, o companie fondată în 1925 și aflată în proprietate de familie. Grupul are sediul principal în Rietheim-Weilheim și este unul dintre producătorii de vârf, la nivel mondial, de comutatoare electronice și electromecanice și de sisteme de comutare. Produsele de mecatronică – inclusiv componente de operare, sisteme de acces în vehicule și sisteme de autorizare a șoferului – sunt folosite de branduri cunoscute din industria automobilului. Sistemele de comutare Marquardt sunt folosite și în aparatura electrocasnică, în aplicații industriale, în mașinile-unelte de putere și în e-bikes. Grupul are peste 10.000 de angajați în 19 locații din Europa, America de Nord, Africa și Asia. În anul financiar 2017, compania a generat venituri de 1,2 miliarde de euro. Marquardt investește anual zece la sută din venituri în cercetare și dezvoltare.

 

AngajatorulMeu.ro 

partener

SolSib.ro