SC IND CEMA INTERNATIONAL SRL

SC IND CEMA INTERNATIONAL SRL

Învață să construiești ieftin

Despre SC IND CEMA INTERNATIONAL SRL

POVESTEA UNUI VIS DEVENIT REALITATE

 

Cine suntem

Firmă cu echipă mică și rezultate mari, care a îndrăznit să ofere o soluție la practicile înșelătoare de pe piața materialelor de construcții, lansând un concept unic în România.

Ce Și cum oferim

Materiale de construcții prin comanda online, la prețuri mai mici decât în magazinele fizice de bricolaj.

“Secretul” nostru: fără stocuri, fără depozite, fără costuri de manipulare și transport. Vindem Ieftin fiindcă negociem cu producătorii volume mari și așa putem oferi clientului prețuri cu 10-15% mai mici decât în depozite și hipermarketuri. Astfel:

 • poate compara ofertele de la mai mulți furnizori;
 • beneficiază de consiliere profesională gratuită;
 • comandă toate materialele necesare din același loc, fără alergătură și timp irosit prin magazinele fizice;
 • cu aceiași bani obține materiale mai calitative;
 • comanda se face online, simplu și rapid;
 • materialele sunt livrate direct la adresă, cu tot cu certificatul de garanție.

Rezultatul: Soluții personalizate + prețuri corecte + consiliere gratuită + comandă eficientă și livrare promptă = clienți mulțumiți

CLIENȚII NOȘTRI

 • vor produse calitative, prețuri corecte și servicii profesionale;
 • nu au timp de pierdut căutând zile în șir oferta perfectă în magazinele fizice;
 • refuză să achite comisioane și caută alternative la recomandările meșterilor;
 • vor să-și ducă la bun sfârșit proiectele de construcții fără surprize legate de costuri, calitate și timpi de livrare. Beneficiază de serviciile noastre persoane fizice, revânzători, constructori, arhitecți, firme în proces de dezvoltare.

Povestea Vindem Ieftin - de la vise la fapte

Orice proiect de construcții începe cu un plan concret, pragmatic - practic, temelia pe care se clădește totul. Ei bine, noi am pornit de la… un vis.

În 2013, Cosmin Răileanu (antreprenor încă din perioada studenției, cu experiență în dezvoltarea de afaceri inclusiv în perioada de criză) căuta materiale de construcții pentru propria casă. Primind oferte de la diverse firme, observă că furnizorii nu țin seama de volumul comenzilor în stabilirea prețurilor și nu acordă consiliere - toate, în dezavantajul clienților. Iată, deci, un segment neacoperit și o oportunitate de afacere.

Atunci a oprit construcția și a înființat vindem-ieftin.ro, dezvoltând afacerea inspirat de deviza “Vindem mult fiindcă vindem ieftin, vindem ieftin fiindcă vindem mult”. Această imagine este în continuare afișată în birourile firmei.

Misiune / viziune

Inițial, nimeni nu ne dădea vreo șansă, ba chiar ne ironizau: “Cum să vinzi fără stocuri, manipulări și transport? Nu o să supraviețuiești nici măcar o lună!”

Deși puțini inițial, ne-au fost alături furnizori deschiși la o relație de viitor și clienți care, dezămăgiți de oferta din piață, au îndrăznit să creadă că se poate și altfel. De altfel, am și mizat pe educarea pieței, primul nostru slogan fiind “Învață să construiești ieftin”.

Succesul nostru se datorează însă echipei mici, dar inimoase, care a îmbrățișat valorile companiei și a dovedit că un vis ce părea o nebunie poate deveni realitate chiar și într-o piață sufocată de mentalități fanariote. Noi respingem recomandările de produse pentru comisioane, promovăm producătorii care își asumă ce oferă și vin cu soluții în avantajul clientului final.

De ce este Vindem Ieftin un concept unic în România? Din 3 motive majore:

 • livrăm materiale de construcții oriunde în țară;
 • comanda se desfășoară online, simplu și transparent;
 • fără stocuri, manipulări sau transport - practic, excludem din preț aceste cheltuieli pe care clientul le-ar suporta, inevitabil, dacă ar apela la magazinele fizice. Astfel, se economisesc sume importante.

În timp, odată cu numeroasele recenzii primite, ne-au crescut notorietatea și vânzările, demonstrând că avantajele ecommerce se impun chiar și într-un sector dominat de obiceiurile “tactile” specifice comerțului fizic. Odată cu deschiderea online, potențialul de dezvoltare a crescut exponențial, iar atâta timp cât avem clienți care ne mulțumesc și ne recomandă, știm că ne putem continua planurile ambițioase.

 

Joburi disponibile la SC IND CEMA INTERNATIONAL SRL

Contact

Parteneri Media