H&M Hennes & Mauritz SRL

H&M Hennes & Mauritz SRL

Modă și calitate la cel mai bun preț într-un mod sustenabil.

Despre H&M Hennes & Mauritz SRL

Mediul nostru de lucru

 

Modă, divertisment și acțiune!

 

Fiind unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, H&M oferă oportunităţi de carieră infinite. Un mediu alert, plin de viaţă şi de o mare diversitate - un loc unde clientul se află întotdeauna în centrul atenţiei.

În prezent, H&M are aproximativ 177,000 de angajaţi în peste 72 de pieţe.

Însă angajaţii noştri remarcabili sunt cei care ne fac să ieşim cu adevărat în evidenţă. De la Asistenţii stilaţi de Vânzări şi Responsabilii de Visual Merchandising, până la experţii în computere şi proiectanţii comerciali iscusiţi – toţi angajaţii noştri au în comun o ambiţie extraordinară şi o atitudine care confirmă că totul este posibil. Fără a mai pune la socoteală un simţ excelent pentru modă. Datorită lor ne-am dezvoltat – cu peste 4,979 de magazine în peste 72 de pieţe din toată lumea. Şi continuăm să ne dezvoltăm.

Valorile noastre - spiritul H&M

Valorile noastre reflectă spiritul şi sufletul H&M. Acestea definesc ceea ce ne face să lucrăm aici şi felul în care facem lucrurile. Când interacţionăm cu colegii şi cu clienţii noştri din întreaga lume, valorile noastre ne ajută să ne dezvoltăm şi să creştem. Luate fiecare în parte, aceste valori pot părea evidente, însă, împreună, acestea formează ceea ce noi considerăm că este unic şi diferit faţă de multe alte companii.

SUNTEM O ECHIPĂ
CREDEM ÎN OAMENI
SPIRITUL ÎNTREPRINZĂTOR
PERFECŢIONAREA CONSTANTĂ
ATENŢIA LA COSTURI
ABORDAREA DIRECTĂ ŞI VEDERILE LARGI
SIMPLITATEA

„Când tatăl meu, Erling Persson, a fondat H&M în, a combinat o idee de afeceri solidă cu un mod de lucru condus de valori. Exact aceleaşi valori ne-au ajutat să construim compania globală de modă care suntem astăzi. În fiecare zi, valorile noastre sunt aduse la viaţă de colegi din întreaga lume.” Karl-Johan Persson, CEO

 

Cum lucrăm împreună

Oamenii reprezintă succesul nostru şi suntem dedicaţi ideii de a fi un bun angajator. Prin asigurarea unui mediu de lucru distractiv, creativ şi dinamic, creştem împreună.

Abordarea noastră este conturată de un respect puternic pentru fiecare persoană în parte. Acest lucru este valabil pentru fiecare aspect ce ţine de angajare – de la salarii corecte, ore de lucru şi libertatea de asociere, la şanse egale, pentru progres şi perfecţionare în cadrul companiei. A fi un bun angajat este deosebit de important în ţările în care legile şi regulamentele nu corespund cu standardele şi cerinţele noastre.

Avem o puternică abordare etică. Acest lucru înseamnă că adoptăm o atitudine clară împotriva discriminării şi hărţuirii oriunde ne desfăşurăm activitatea. Personalul nostru prezintă o mare diversitate în ceea ce priveşte vârsta, sexul şi etnia, toate fiind bunuri de mare valoare pentru compania noastră. Egalitatea este foarte importantă pentru noi. Un exemplu în acest sens este faptul că 50% din membrii Consiliului nostru de Administraţie sunt femei.

La H&M, susţinem „principiul uşilor deschise”, garantând fiecărui angajat dreptul de a discuta orice chestiune legată de locul de muncă direct cu conducerea. De asemenea, angajaţii noştri au dreptul la negocieri colective. Facem permanent eforturi pentru a avea relaţii bune cu angajaţii, precum şi cu asociaţiile de angajaţi şi cu sindicatele.

Joburi disponibile la H&M Hennes & Mauritz SRL

Contact

Parteneri Media