Parc de retail de 40.000 mp

Parc de retail de 40.000 mp

Oasis Retail Development & Consulting, compania cu sediul în Sibiu, condusă de Klaus Reisenauer și Kurt Wagner, se asociază cu grupul Supernova, pentru dezvoltarea proiectului Prima Shopping Center Sibiu, un parc de retail de 40.000 mp, localizat în nordul orașului, lângă Hornbach.

Grupul austriac Supernova este lider în dezvoltarea și managementul de mall-uri și parcuri de retail în Slovenia și Croația, unde operează peste 20 de centre comerciale. Asocierea cu grupul Oasis, pentru proiectul din Sibiu, marchează intrarea Supernova pe piața din România.

“Supernova este un dezvoltator cu peste 20 de ani experiență în dezvoltarea de retail. Am colaborat pe piața din Austria și sunt convins că vom avea un parteneriat de succes și în România. În prezent se lucrează la autorizațiile necesare, cu intenția de a începe lucrările de construcție la prima fază în toamna acestui an, iar livrarea este estimată pentru al doilea trimestru al anului viitor”, explică Klaus Reisenauer, partener în Oasis Development.

Prima fază, în suprafață de 15.000 mp, va cuprinde un hipermarket și o galerie comercială, și vizează populația din nordul și vestul orașului, precum și traficul de tranzit din zonă. Faza a doua prevede apariția unui mix de retaileri și a unui hotel. În oraș, NEPI Rockastle are în dezvoltare centrul comercial Festival, de 42.000 mp, și extinderea Shopping City Sibiu, care va ajunge la 90.000 mp la finalizarea lucrărilor.

 

AngajatorulMeu.ro